The Herbaliser @ A38 – Ez egy pult öcséém!

herbaliser_flyer

Na sikerüllt feltennem a képeket, úgyhogy itt az ideje egy újabb partybeszámolónak, ezúttal ismét a hajóról, ugyanis csütörtök este tiszteletét tette nálunk az angol jazz és hip-hop egyik nagy-nagy bandája. A The Herbaliser. Jól sejtitek, a név arra is utalhat, de annyira nem füves zene. A koncerten egy szaxis-fuvolás, egy trombitás-kürtös, egy szintis, egy dobos, egy dj és egy énekesnő személyében képviseltették magukat.

herbaliser_1

Szerencsére ezt a post-ot jóval később születik mint, hogy akartam, így most már azt mondhatom nektek, hogy nagyrészt a legutóbbi Same as it never was című albumról szóltak a dalok. Régebbi számok közül egyedül a Sensual Woman-t ismertem fel, melyet a szemfülesek ismerhetnek a Blöff című filmből is. Szóval inkább volt a jazz-es mint hip-hop-os, de a DJ pajtás ettől még nagyon jól küldte, szóval minden szinten ütős kis partyt rittyentettek a közönség elé. Kicsit tovább is elhallgattam volna őket, de nem volt utána hiányérzetem.

herbaliser_3 herbaliser_2 herbaliser_4

Nagyon a partiról mást nem tudok mesélni, ugyanis az A38-as viszonylatban borsosnak mondaható 5000HUF-os jegyár miatt csak marci barátom érdeklődését keltette fel a koncert így ketten voltunk, de vele azért megestek dolgok. Az egyik a címben is látható. Történt ugyanis, hogy már eléggé be voltunk állva, a színpad előtt vártuk a csodát, dehát szólította a természet ezért elindult kifelé. Persze ilyenkor már mindenfelé emberek vannak, ezért kerülni akart és egy ideiglenesen telepített heineken pult mögött akart elmenni, amikor ezt az útbaigazítást kapta: +Ez egy pult öcsém!”. A másik meg az volt, hogy a buli végére maradt benne annyi hatóanyag, hogy felmászott a színpadra és bemet hátra a művészejárón autogrammot kérni. Az énekesnőtől alias Jessica Darling kapott is. A többitől is kaphatott volna, de hirtelen rájött mit csinált és kitűzött a francba. Más különleges nem volt.

A következő party-ról még nem tudok. Peti barátom most hívott, hogy pénteken Brains, meg SKC lesz 1500HUF-ért. A barátnőm pedig hétfőn szeretne 1200HUF-ért HS7 koncertre menni. Egyedül a szilveszteri Parov Stelar biztos, mert arra már egy hónapja megvannak a jegyeink. Kellemes ünnepeket és zajos partikat mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: