VA – Scatter

Akkor a változatosság kedvéért megint egy kis dob és odabasszus. Szerintem még korai temetni a dolgokat, főleg így Húsvét után. Csodák mindig is vannak, voltak meg lesznek is. Meg nehogy már egy olyan életerős és egyedi stílus halljon ki, mint a DnB. Próbálok most egy olyan albumot, vagyis válogatást bemutatni, ami 2010 decemberén jött ki és igen minőségire sikeredett.

9 track, 52 perc membrántorna, 8 különféle társulás, 1 stílus. Persze felmerülhet a kérdés, hogy kik is teszik ilyen élvezhetővé ezt a majdnem 1 órás tartalmat?! Elég ha csak megemlítem  Forbidden Society, vagy Current Value nevét, de nem feledkezhetünk meg egy méltán híres játékról elnevezett előadóról sem, magyarul Counterstrike-ról.

Kezdeném azzal, hogy a kedvenc nótámat kiemelem és elmondom, hogy miért is futott, fut és fog futni még egy ideig nagy sikerrel. (Jaj de megy nekem ez a beszéljünk 3 idősíkban dolog, remélem régebben is ment és még menni is fog huzamosabb ideig! 🙂 ) Current Value – Twisted VIP  most már tudom, hogy itt a VIP nem azt jelenti, hogy nagyon fontos személy, hanem azt, hogy az előadó maga hegesztett hozzá, vagy éppen forgácsolt le egy kis adagot a végtermékből (Variation In Production) . Ez persze jó dolog, de én azért kíváncsi lettem volna az eredetire is.  Mindegy, ütős ki szám, hiába 6 perces a remek felépítés és összhang megunhatatlanná teszi. Aztán 01:48nál történik valami, beindul egy durva hang, olyan fajta amit ritkán hall az ember és számomra értékesebb, mint egy 2-3perces gitár szóló. Összességében sötét, gyors, büntet és mégis igényes, no meg eredeti.

Ez igaz Freqax – The Axe -ére is, tényleg úgy érzi az ember, mintha egy baltát beletoltak volna a fülébe és azzal távolítanák el a bordákat az agyáról. De nincsen ezzel semmi baj, a remek és érdes hangok egy harmonikus összhangot adva tökéletes kis számban egyesülnek.

Donny – The Resistance  – ének sem lehet ellenállni. (Ez egy szóvicc, angolosok előnyben!)  A Terminator: Salvation, mint film egy nagy raklap gőzölgő gennykupac, ha nem lennének benne Terminátorok, akkor lehetne a 103 kiskutya címet is adni neki. Ennek ellenére a szövegbetétek ebből a filmből vannak, szóval legalább erre jó volt a film, így már kap egy kis értelmet  a létezése. Mondjuk ebben a számban annyira nem jön be a dobalap, túl egyszerű, de a hangok és a mélyek elég jól sikerültek, szóval szódával elmegy!

A többi trackről nem mondok semmit. Nem azért, mert nem érdemes, inkább hagyom, hogy ti fedezzétek fel őket. Szerintem remek válogatást kaptunk kézhez, tökéletes minőségben, egy régi, barbárabb időket idéző stílusban. Bízom benne, hogy elégedettek lesztek ti is a tartalommal.

A zene meg majd INNEN jön lefelé!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: