Szerkesztői blog

Predash – 11.07.04
Rég volt már, legyen ilyen kis mindfuck hedörünk most. 🙂

Predash – 10.03.30
This is going to make you freak! Egy új header, a változatosság kedvéért. Az új Gorillazra van igény?

Predash – 09.07.24
A header traumusnak ajánlott, hogy sikerült neki faszán a fősuli. 😀 Csak mert szereti a 8 bit mókát. Szóval szeressétek őtet is, és gratula neki.

Predash – 09.04.20
Lányok és srácok, most néztem szét éppe na statisztikák között, és elképesztő milen adatokat produkáltok nekünk. Jó tudni, hogy más is szereti ezt a degenerált zenét, nem csak mi. Na töltsetek még sokat, ismerejtek meg mégtöbbet, lesz itt még nemulass! 😀

traumus – 09.02.15
Két hírem is van. Az egyik egyértelmű, új a header, mert még mindig van annak a témának felhasználatlan változata, amit először Predash csinált. A másik, hogy új tagot köszönthetünk köreinkben, r3dsnake-et (avagy Snake-et :D). Tőle főleg olyan elektronikus muzsikát várhattok, amit főleg egyikőnktől sem, de ezt majd leírja a bemutatkozásokhoz :). Na wellcome Snake, és írj sokat!

Predash – 09.01.08
Nembírtukki, visszatértünk. Előkotrunk majd egy régi headert, amit még nemláttatok, addig tessék ez.

Predash – 09.01.02
Hosszas megegyezés, váltogatás, tanácsadás és minden után közösen megyezetünk ebben az újévi-új témában. Reméljük tetszik nektek, vagy ha nem, akkor meg majd megszokjátok. 🙂

Predash – 08.12.24
Sok Boldog Karácsonyt Kíván a Tetrakotta minden Kedves Olvasónak!

Ajánlom, hogy sütögessetek együtt a családdal, csomagoljatok bőszen ajándékokat. Csak easy, lazuljatok el, és élvezzétek ezt a nyugis napot. Legyetek pozitívak!

Predash – 08.12.5
Ollá! Egy kis kultúra, csak hogy tudjátok mi is van ma:
Szent Miklósról a wikin.
Kellemes édességfalást! 😉

traumus – 08.11.18
Mivel a macskás barátunk, rapidser mostmár nem tuti, innentől 2shared-en várjátok a cuccokat. Vagy egyéb más megosztón :D.

M@D_FiSt – 08.10.01
Mint láthatjátok új bloggert engedtem magunk közé, hogy kicsit színesítse a kínálot és meséljen partikról és olyan albumokról amiket mi ritkán hallgatunk. Remélem mindenki komálni fogja.
(Csak arra nem figyeltem, hogy nem szabad neki admin jogot adni és most már nem tudom elvenni. Szóval Peti, ha mégegyszer a partybszámolót a partyajánló-ba írod bele, hogy senki ne lássa, vagy indokolatlanul belejavítasz korábbi bejegyzésekbe, eltöröm a kezed!)

Traumus – 08.08.26
Muhahaha, újra beteg header. Predash anno egy témára 4 féle változatot csinált. Nos az első volt az egyik, ez egy másik. Most nem cápa és terminátor, hanem alien és mátrixos robot :D.

Predash – 08.08.06
Ez tényleg jó ötlet volt, köszönjük. A működése okés, már ha ez a bejegyzés jól lesz kiírva. 😀

M@D_FiSt – 08.08.06
Csináltam a főoldalra egy kis ablakot, melyben talán könnyebben nyomon követhető majd a szerkesztői blog frissülése a lusták számára is. Ha valamelyik szerzőtársam nem érti hogy működik szóljon 🙂

Predash – 08.08.04
Véletlenül rátaláltam a Szomorú Vasárnap című filmre, és ennek kapcsán jutott eszembe, hogy egy kicsit informáljam a kedves olvasói társaságot.
Remélem mindenkinek felrémlett már, hogy Aaron Funk a Rossz Csillag Alatt Született című lemezén szerepel egy Öngyilkos Vasárnap című dal. Ebben a szomorúan eltorzított női hang az eredetiről teljes egészében átvett angol fordítást énekli. A magyar verziót egyébként Jávor László írta, és Seress Rezső zenésítette meg.
Bevallom őszintén, hogy én Venetian előtt nem ismertem ezt a harmincas években készült klasszikust, csak a nem is olyan régen kirakott Venetian Snares interjúból jött némi információ. Aztán a párom szerencsére felvilágosított, hogy bizony ennek könnyen megtalálható az eredetije youtube-on is, sőt, még egy film is készült róla, amit szerencsére – véletlenül – megtaláltam.
A dalról meglehetősen sok pletyka terjeng, hogy betiltották a hatalmas öngyilkossághullám miatt, az USA-ban csoportos Dunábaugrálásokról beszéltek, ami természetesen nem igaz. Viszont! Az tény, hogyha olyan életem lenne, mint Seress Rezsőnek, akkor ezt a dalt teljes mértékben félnék meghallgatni, és egyáltalán nem az öngyilkosság miatt. Egyébként ez szerintem hatalmas baromság és felesleges “urban legend”, hogy a dalt “Hungarian Suicidal Song”-nak nevezik, mert igazából az égvilágon semmi köze nincs semmiféle öngyilkossághoz. Ha azonban ugyanaz történik veled, mint a dalban, akkor teljesen más a helyzet…
Végezetül pedig szerepeljen itt a meghallgatható youtube link, és az eredeti szöveg is. Szerintem férfagyasztó, és mindig végigfut a hátamon a hideg, főleg az utolsó két sor után…Szóval csak óvatosan, de kötelezően.

Szomorú Vasárnap youtube link

És a dalszöveg:

Szomorú vasárnap
száz fehér virággal
vártalak kedvesem
templomi imával.
Álmokat kergető
vasárnap délelőtt,
bánatom hintaja
nélküled visszajött.
Azóta szomorú
mindig a vasárnap,
könny csak az italom,
kenyerem a bánat.Szomorú vasárnap.
Utolsó vasárnap
kedvesem gyere el,
pap is lesz, koporsó,
ravatal, gyászlepel.
Akkor is miránk vár,
virág és – koporsó.
Virágos fák alatt
utam az utolsó.
Nyitva lesz szemem, hogy
még egyszer lássalak.
Ne félj a szememtől,
holtan is áldalak...Utolsó vasárnap.

Predash – 08.07.29
Holnap megyünk Azfesztre! Vasárnap nem kaptok tőlem zenét, de ha hazajövök, akkor beszámolót igen.
Valaki jön…?

Predash – 08.07.23
Hallgassatok mellesleg.fm-en kabarét, elképesztő jó. Egyébként jövőhéten Azfeszt, amiről kaptok majd egy jó kis beszámolót.
További megjegyzéseket, kéréseket meg mindent vérunk ide. Továbbra is.

Predash – 08.07.15
Meglepő, hogy a statzsikák azt muitatják, hogy minden nap benéz ide vagy 5 ember, mármitn a blog részlegre. Egyébként éppen szaftos zenéket gyűjtök nektek, szóval ma még lesz post.

Predash – 08.07.09
Hát a cicákkal már nekem is kurvára tele volt a telelennivalóm. 😀 A fene se látta őket. Egyébként mint látjátok, headerváltás történt. Csak akkor cserélem, ha mindenki lehurrogja. 😀
Szerk.:
Vazze skacok, nemhogy előfizetnénk egy évre, és utána azt csinálhatunk az oldallal amit akarunk. Még rendesen menük, más háttér, meg minden lehetne. Kemény 2600 Ft egy évre. 😀

Traumus – 08.07.09
Nincsen több kibaszott cica a rapidshare-n. Ezaz, muhahahhahah! Legalábbis egyelőre…

Predash – 08.07.06
Fasza minden jó, Traumus végre hazajött, szóval egy hét kihagyás után jönnek megint a hardcore cuccok. Idkőközben pedig átléptük a 15.000-es látogatottságot, amit szeretnénk mindenktől megköszönni. Egyébként júniusban 1000-re többen néztek meg minket, mint májusban. Köszi mindenkinek! 😉

Predash – 08.06.30
Egy kis felmérést tartanék, mivel annyian bírálták már a fejlécünket, pedig én úgy szeretem. 😀 Mindenki aztmondta hogy a cápa baromság, de tökre illett oda. Tehát annyit kérdeznék, és kérlek írjatok kommentbe, hogy szerintetek jó-e a fejléc, elmegy, vagy sürgősen csináljak újat. Ha ezrek fújolnak, akkor még meggondolom. 😀

Traumus – 08.06.29
Ma még szerintem felrakok egy albumot, de egész jövőhéten nem leszek itthon, szóval a kollegákat megkérem, rakjanak helyettem is valami brékkórt.

Predash – 08.06.27
Biztos, hogy nem fogunk naponta ide írni, most csak annyit szeretnék kérni a kedves olvasóktól, hogy kommenteljék az észrevételeiket, tanácsaikat az újításokról. Nagyon megköszönném!

Predash – 08.06.26
Íme ez is egy újabb dolog az oldalon, ami csak a ti érdeketeket szolgálja. Remélhetőleg jól ellesztek ennek az olvasgatásával is, és remélhetőleg minden kollega rendesen fog majd írni ide, amikor jónak látja. Ha már a frissítéseknél tartunk, az interjúkkal az előbb rendesen megszenvedtem, és mivel senki nem fizet nekünk, és nemtudunk plusz dolgokat vásárolni a wordpresshez, ezért maradt ez a postolós-page-es-linkelgetős megoldás. Remélem azért ennek is örültök, és várjuk az ötlet, hogy kitől szeretnétek interjút látni. Várhatóan még egy újítás lesz, lehet hogy abba is mindjárt belekezdek.

Reklámok

67 hozzászólás to “Szerkesztői blog”

 1. Predash Says:

  Lányok és fiúk, nézzetek be ide is időnként, mert a főoldalra nem fogjuk kiírni ha ez frissült.

 2. sztem nemrosz bár a cápa tényleg érdekesen fest ott 😀

 3. egy kicsit tényleg furcsa a cápa, de ha őszinte akarok lenni, akkor az egész banner furcsa egy kicsit… 🙂

 4. Flóri Bá Says:

  Én eddig nem vettem észre a cápát, az egyik legbutább állat, ha nem úszik egyből meghal… 🙂
  De a Terminátorfej az fain, semmi gondom vele!

 5. Elég jó lett az új hedör, bár szerintem a régi ftw.

 6. hát…
  Mi volt a baja mindenkinek a cápával, sztem eszméletlen zsír és kemény fejléc volt. Passzolt a sok core-hoz. Ez a mostani ez olyan trance-s nekem. Vagy HL2-ős, de ahhoz nem tudok zenét kötni 🙂

 7. well… kétségtelen, hogy ez trance-es(^^), az is, h előző keményebb és jobban illett a core zenékhez, ahogy Madfist is mondta 🙂

 8. Predash Says:

  Hát de nem csak core zenénk van. Majd egy idő múlva váltunk megint.

 9. Predash Says:

  Najó, kaptok olyat hogy csinálok mégm ajd jópárat, és akkor cserélgetve lesz.

 10. Predash Says:

  Na kiötlöttem. A Core-hoz már volt, az volt akkor a traumusé. Most trance-es, ez ‘syderé. A követekző meg majd valamikor lesz dnb-s vagy partycucc, utána meg IDM és ambient szerűség.
  Majd. 😀

 11. Flóri Bá Says:

  Nekem egy Tom Wax album borítója jut az eszembe róla, tényleg kicsit lájtosabb az eddigihez képest…

 12. Predash Says:

  Na Flóri Bá maradjon csendben a kedves avatarjával. 😀

 13. Flóri Bá Says:

  Csak, hogy láthassad teljes kiterjedésében! 😛
  Amúgy jövő héten tolom fel a blogomra az I Hate Trance 4.et és akkor én is készítek a postban utalást erre az oldalra, mert TI is megtettétek a Parov résznél! 🙂

 14. Predash Says:

  Remek és köszi. Bár fizetni ne mtudunk a hírdetésért. 😀

 15. a mostani szerintem szuper

 16. Flóri Bá Says:

  Tettem fel a blobomra két saját számot, hallgassátok egészséggel, most töltöm az I Hate 4. és remélem leszeditek majd, mert nagyon durva és tényleg brutális, habár elég vírusos a gépem, lehet csak reggelre lesz kész az up…Rohadt kékhalál!

 17. Ide is írom; nem lehet kicsomagolni :S.

 18. Flóri Bá Says:

  Ide is írom, a 2. track ha jól tudom tetszett…amúgy pillanatnyi elmezavar volt, most már müxik! 🙂

 19. Predash Says:

  Flóri Bá, annyit ajánlanék a blogoláshoz, hogy ne írj ilyen hosszú mondatokat. 🙂
  Egyébként jó blog, sok sikert. 😉

 20. Flóri Bá Says:

  Rendben van, megértettem, hogy nem szabad olyan hosszú mondatokat írni, mert mire az ember végigolvassa elfelejti, hogy mi volt az elején, habár nekem legalább egy 1024es DDR2-es memóriám van, szóval ez a gond nem szokott előfordulni. Soha. Vagyis ritkán. Ha iszom. Vagy nem alszom. Eleget…

 21. Remek, egy próbával (nálam) sikerült eltünteni mindenkinek az avatarját. 😀
  Sorry xD

  Valaki írjon majd ide, hogy megnézzük, jó-e.

 22. TasmanDevil Says:

  hello engem Haute Tension film zenéje érdekelne
  http://www.youtube.com/watch?v=gQBCNr5WPBI leginkább ez a track abban nem vagyok biztos hogy, tényleg szerepel a filmben ez a zene de ahogy végig néztem a videót feláélt a hátamon a szőr 😀 nem hinném h bármegy itt felsorolt műfajba beleillene de sztem szörnyen jó 😀 na további szép napot 🙂

 23. TasmanDevil: Remélem siekrült leszedned a zenét amit kértél. Egyébként olvassatok, és művelődjetek.

 24. Ezt a Szomorú Vasárnap dolgot én sem tudtam, érdekes ^^.

 25. TasmanDevil Says:

  köszi sikerült odatesz nagyon ezt a feldolgozását nem is hallotam még 🙂 a szomorú vasárnap témát is innen ismerem az interjúból 😀

 26. Jó ötlet volt ez a sidebar!

 27. TasmanDevil Says:

  aha igy legalább mindi látom ha van valami újdonság hiszen egy ideje redszeres látogatója vagyok a blognak 😀

 28. Flóri Bá Says:

  Látom fejlődtök fiúk…Mi is, vagyis mostanában már csak én, belehúztam a blogozásba. De egy megás nettel, ami most van, elég nehéz leszedni is+feltölteni, olyat meg mégsem rakok ki, ami le van jelszavazva! 🙂

 29. Hát nekünk ilyen téren nincs gondunk szerintem, mert nekem meg traumusnak elég jó netünk van. A többi kettőről nem tudok. 😀

 30. masszív 12 kB up^^;;
  egyetértek Flóri Bával…

 31. na classic tetrakotta style megint, tetszik :thumbup:

 32. Predash Says:

  Predash viszont most kicsit kávészünetet tart egyéb elfoglaltságok, és akkut zenehiány miatt, mivel egy formázás kiírtott minden zenémet. Szóval amint találok valami jót, megkapjátok.

 33. Flóri Bá Says:

  Én is most keresgélek, de amik ez évben jöttek ki HC albumok…hát…nekem túl populáris! 🙂
  De megcsináltam végre az Orion hangfalba a magas hangsugárzót és rá van kötve most mind a 6db, szóval lehet házat bontani… 🙂

 34. Predash Says:

  Jelentem még mindig élek és virulok, nemsokára végre kaptok tőlem megint zenét, csak kicsit sok az elfoglaltságom a gépemmel, ami rossz, és annál kevesebb a zeném. Nemsokára re!

 35. Je. Welcome, és írj sokat!

 36. Hellósziaszevasz!

 37. lol kurvajó lett a mikus téma

 38. és tényleg! 😀

 39. KÉt ünnep között (ünnepig) még ittmarad. Örülök hogy tetszik!

 40. Kellemes Ünnepeket és csak így tovább! 🙂 Habár azért mi is belehúztunk….HHHHHHHHHÚÚÚ! 🙂
  Jah és Traumus, kösz, hogy töröltél msn-ről! 😛

 41. Nem törlés volt, más. (Ha minden igaz.)

 42. Flóri Bá Says:

  Na akkor BUÉK is, holnap én már megyek el egy partyba, aztán remélem 1én már leszek olyan állapotban, hogy elérjem az esti buszt…Tehát látogatókban Gazdag Új Évet Minden Tetrásnak! 🙂

 43. BUÉK és hasonló jókat minden Ritmikásnak! 😀

 44. Flóri Bá Says:

  Azt megkérdezhetem, hogyha belemegy valaki egy témába pl. HardTechno, akkor ott nálunk csak 3postot lát, a többit átteszi másik lapra, ezt az összeget szeretném 4 vagy 5-re állítani, ezt hol tehetem meg? Vagyis a blogmotor melyik részén keressem?

 45. Flóri Bá Says:

  Kösz szépen! 😛

 46. Ugyanannyi időbe kerülne neked is megnézni, mint nekünk. Nincs mit! 😉

 47. Flóri Bá Says:

  Éppen az, hogy megnéztem és nem találom, azért is jöttem ide, végül is a motor egyezik, szóval a választ még mindig szívesen fogadom! 🙂

 48. Egy kis színesedés, jön a nyár elvégre. 🙂

 49. r3dsnake Says:

  fasza lett : ) mondjuk ezt az egész kék dizájnt igazán le lehetne cserélni szerintem az oldalon. nagyon nembirom xD

 50. Kurvajó lett. A kék dizájn helyett felőlem mehet mondjuk narancs.

 51. Bezzeg mikor én mondtam, akkor nem kellett senkinek! 😀
  Na akkor gyártok hozzá fejlécet.

 52. Mit mondtál?:D Narancs dizájnt? Mert én azt mondtam. 😛
  Amúgy nincs bajom ezzel a feketével sem, jóez, meg a dizájn is jor biznesz. 😀

 53. Oké, kedves drága barátom, és honnan lopjak narancs dizájnt? 😀 Otthagytam az infó sulit, nem tudom feltörni a wordpress-t. XD

 54. Picsába XD.

 55. Istenem, mik ezek a szmájlik. ADGasdgoahsdhasash XDXDXD

 56. Köszi, és ahh, kurvajó ez a header.

 57. r3dsnake Says:

  ahh tényleg kurvajó :O csak más téma kellene hozzá

 58. Szerintem ez pont jó hozzá, de ezt Predashra bízom.

 59. Flóri Bá Says:

  Üdv!
  Látom még mindig aktívak vagytok, ez elég örömteli dolog. Most én is kitettem egy válogatás lemezt az oldalra, ha van kedvetek, majd szedjétek le, szerintem tetszeni fog! További jó munkát!

 60. Flóri Bá Says:

  Hello!
  Sajnos az albumok 90%át törölték a blogomról, illegális tartalom miatt. Ez valószínűleg bejelentés alapján történt….Most úgy döntöttem nem folytatom a blog készítését és töröltem az oldalt. De, ha kapnék lehetőséget, akkor itt szívesen havi 2-3posttal megjelennék. Mostanában Dubstep cuccokat hallgatok, amint látom abból nem vagytok eleresztve, szóval ha gondoljátok, csak írjatok rám és jövök. Köszi előre is!

 61. Flóri Bá Says:

  Köszönöm a lehetőséget, ma neki is látok feltölteni egy albumot, mostanában rengeteget hallgatom, remélem az olvasó közönségnek is tetszeni fog!

 62. milan90 Says:

  Tudna nekem valaki segíteni ? Egy albumort keresek, de nincs fent sehol. Ez egy ilyen Dark Ambient cuccos lenne. Állítólag ezzel indult ez az egész ambient műfaj. Alapzene annak, aki szereti ezt a stílust. Egy régebbi album még a 90-es évekből. Két norvég csaj csinálta, a címe AGHAST. Akik ismerik kb ezen a véleményen vannak : „Ez gonosz zene, nem evilági, és csínján kell hallgatni, nehogy nagyon a hatása alá kerüljön az ember, mert akár õrülethez is vezethet”
  Szóval ezek alapján nagyon kíváncsi vagyok rá. Na meg gondolom nem csak nekem tetszene.

 63. milan90 Says:

  Azt a kurva élet. Hát ez valami kibaszottúl elveteműlt idegbeteg dark zene. Youtube-on találtam pár számot és hát ez már félelmetes. De tényleg.
  Egyszerűen ilyet még nem hallottam. El nem tudom képzelni, hogy normális ember ilyet hallgasson. Komolyan. Hallgassátok meg az /Enter the hall of ice/ , vagy a /Sacrifice/ számokat ! Ja és közben nézzétek a képet is. Egyszerűen alig mertem végighallgatni.
  Leírok pár dolgot, ami szerintem a leginkább jellemzi a számokat : halottak,szellemjárás,kripta,elhagyott zsidó temető,félelem,kibaszottúl csontig ható félelem,köd,mocsár,rémálmok,gyilkolás,pszichológiai terror.
  Még hogy alapzene…

 64. Predash Says:

  milan, ez tényleg komoly zene. Csak kicsit unalmas. Hasonló témában van fent az oldalon egy Robedoor – Rancor Keeper nevű album. Hajrá. 😉

 65. milan90 Says:

  Ok mindjárt megnézem.
  Valóban kicsit unalmas, és nem is változatos, de ennél nem ez a lényeg.

 66. milan90 Says:

  Robedoor-t nem találtam sehol, pedig szerintem mindent átnéztem. Gondolom dark ambient kategóriában lehet, de nem találtam.
  Viszont ha lehet, a nép nevében kérek még egy kis raggacore-t, ha van. Olyasmit, mint Aaron Spectre : Amen Punk.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: